Oppustelig sofa

oppustelig sofaDu har med garanti allerede hørt om de populære oppustelige sofaer, som du nemt og hurtigt kan slå op, uanset om du har brug for ekstra siddeplads i dit hjem eller har brug for et komfortabelt sted at sidde i parken eller på stranden.

En oppustelig sofa er en innovativ løsning på det klassiske problem, som vi alle før eller siden render ind i – hvor skal vi sætte os i parken eller på stranden, hvis ikke vi vil sidde på en ujævn og måske fugtig overflade? Og hvor skal de ekstra gæster sidde, når der ikke er flere siddepladser på altanen?

Her er en oppustelig sofa ganske enkelt perfekt, uanset hvilket scenarie du befinder dig i.

Sådan fungerer en oppustelig sofa

I dag findes der mange variationer af den klassiske air bed. Nogle af disse vil vi introducere dig som læser til senere i artiklen, men allerførst kan det være nødvendigt at få afklaret, hvorledes en air bed egentlig fungerer.

En oppustelig sofa er som navnet antyder en sofa, men kan også tage sig ud som en lænestol eller endda en seng, som pustes op enten automatisk eller ved hjælp af en særlig elektrisk pumpe. Som regel kan du have din oppustelig sofa med overalt, idet den kan pakkes sammen, således at den ikke fylder mere end højest nødvendigt. Netop af denne grund er der mange, der gør brug af deres air bed, når de tager på ferie eller bare vil have en afslappende stund i parken eller på stranden. Derudover kan du vælge imellem mange forskellige slags air beds alt afhængig af, hvad du skal bruge den til, og hvor mange der skulle kunne sidde i den. I dag findes der nemlig oppustelige møbler til både enkeltpersoner såvel som par. På denne måde er dette oppustelige møbel intet mindre end genialt til dejlige afslapningsstunder med vennerne.

Oppustelig Loungesofa Softybag

Oppustelig Loungesofa SoftybagDenne oppustelig loungesofa fra Softybag er uden tvivl en af de mest komfortable air beds på markedet lige nu. Den er lavet af yderst slidstærke materialer som polyester, der gør, at den kan stå fast på mange forskellige underlag. Den kan endda også flyde på vand, således at du kan nyde et par afslappende stunder i en pool, på stranden eller ved din nærmeste sø. Sørg dog altid for at undgå at stille din air bed oven på skarpe kanter og brug kun din air bed med største forsigtighed, når du tager den med ud på vand.

Loungsofaen fra Softybag er yderst komfortabel og lader dig nyde mange afslappende stunder i den. Den kan bruges overalt, og da du har muligheden for at pakke din air bed sammen i den medfølgende taske, er der rig mulighed for at tage den med på stranden, campingpladsen eller i parken. Til denne oppustelig sofa behøver du ikke at gøre brug af en elektronisk pumpe, nej her kan du i stedet lade den omkringliggende luft finde vej igennem den særlige luftventil. Det eneste, det kræver af dig, er at du svinger din loungesofa frem og tilbage i luften, således at den kan optage nok luft til at blive pustet helt op.

Air Bed Oppustelig Sofa

Air Bed Oppustelig SofaSom nævnt før, så er der mange udgaver af en den oppustelige sofa eller på engelsk ’air bed’. Her har vi for eksempel at gøre med en lækker enkeltmands loungesofa fra Couch-air, der lader dig slænge i den, præcis når du har lyst. Denne air bed er super anvendelig, hvis du skal på festival eller på stranden og har brug for noget komfortabelt at ligge i. Med denne air bed behøver du tilmed ikke at bruge lang tid på at puste den op. Her er der nemlig tale om en særlig oppustningsteknik, der gør den perfekt til de spontane ture i parken med vennerne. Når du pakker din air bed ud af den medfølgende pose, er det eneste, du skal gøre, at åbne op for luftventilen og derefter lade den omkringliggende luft passere igennem den. Det kan tage nogle omgange at få den fyldt op med luft, men du vil hurtigt opleve, hvor nem og praktisk denne air bed er.

Denne oppustelige loungesofa fra Couch-air har plads til én person og er lavet af slidstærke materialer, der tåler mange slags underlag. Med i købet får du også en smart taske til din air bed, således at du kan have den med dig overalt. Den er super nem flytte rundt på, når du tager den i brug og naturligvis nem at folde sammen igen efter brug. Leder du efter en billig oppustelig sofa, så er denne air bed fra Couch-air et super godt bud.

Pas på din oppustelig loungesofa

Når du tager din oppustelige sofa i brug, er det vigtigt, at du passer godt på den, således at den kan bruges i lang tid frem også. Først og fremmest er det super vigtigt, at du ikke placerer din sofa oven på skarpe genstande såsom sten og glasskår. Dernæst er det en nødvendighed, at du renser din sofa efter brug, hvis du har brugt den udendørs. Dette kan du gøre med lunkent vand og eventuel mild sæbe. Således sørger du for at bevare den slidstærke overflade, og du kan få glæde af din air bed i mange sæsoner frem. Slutteligt er det vigtigt, at du pakker din sofa ned i dens medfølgende taske eller pose, således at dens overflade ikke står åbent fremme i din kælder, depotrum eller loft. Således er du med til at bevare din sofa på bedste vis.

Tag en oppustelig lænestol med på ferien

Du kan tage din oppustelig lænestol med overalt – uanset om dette er på stranden, i parken eller bare ude i haven. Du kan også vælge at tage din air bed med på eksempelvis campingferie, hvor du kan gøre brug af den som en oppustelig stol, når du gerne vil nyde en afslappende stund på campingpladsen. Vi er sikre på, at du vil få en masse glæde ud af din oppustelige sofa, uanset hvordan du vælger at gøre brug af den!