Nakkemassage apparat

nakkesmerter - ondt i nakkenVi er efterhånden mange, der kender til den ubehagelige følelse af at have ondt i nakken.

Denne form for smerte er ganske ubehagelig og kan være med til at gøre hverdagen svær at håndtere. Dette gælder særligt, hvis man har et kontorarbejde, hvor man til dagligt sidder med hovedet vendt mod en skærm i størstedelen af ens arbejdsdag.

Nakkesmerter er noget man for alt i verden gerne vil undgå, da der fra nakken går direkte forbindelser op til hovedet, som i sidste ende kan være med til at forårsage kraftig hovedpine og andre gener.

At have ondt i nakken er aldrig sjovt, og det kan tage lang tid før, at det går i sig selv igen. Men er der alligevel en løsning på dette problem, der ikke involverer en dyr tur til massøren?

I denne artikel vil du kunne lære meget mere om, hvordan du selv kan være med til at forbedre dine nakkesmerter. Det kan du nemlig med en særlige massagepude til nakke og skuldre, der sørger for at løsne op i dine spændte muskler.

Herunder vil vi give dig et par eksempler på to gode nakkemassager apparater, du kan gøre brug af, så snart du oplever smerter i nakken og baghovedet.

Zenkuru nakkemassage

Zenkuru nakkemassageHvis du ønsker den bedste shiatsu nakkemassage apparat, så er denne nakkemassage maskine fra Zenkuru et rigtig godt bud. Med dette apparat til nakkemassage kan du opnå den optimale massage, som du også selv kan være med til at tilpasse efter dine behov. Apparatet tager sig ud som en særlige nakkekrave og har fire roterende kugler, der masserer nænsomt på de ømme og spændte steder på nakken. Du kan selv være med til at tilpasse din nakkemassage ved at vælge imellem dens to hastigheder, tre forskellige nakkemassage programmer og sidst men ikke mindst, om apparatet skal afgive en behagelig varme under massagen.

Dette nakkemassage apparat er designet til at give den perfekte shiatsu nakkemassage, der løsner op i dine ømme led i nakken. Den kan derudover bruges til andre steder på kroppen der måtte være medtaget af hverdagens strabadser. Brug denne nakkemassage maskine til eksempelvis skuldre, lår, ryg og de steder på kroppen, du har brug for en behagelig massage.

Med dette shiatsu nakkemassage apparat kan du nemt slå det til en stikkontakt og selv være med til at tilpasse indstillingerne. Du vil hurtigt opleve, at dette apparat fra Zenkuru vil forbedre din blodcirkulation, således at din krop selv er med til at holde fremtidige nakkesmerter på afstand.

InnovaGoods nakkemassage-apparat

InnovaGoods nakkemassage-apparatHvis du søger et massage apparat, der hurtigt og effektivt kan lindre din spænding i nakken, så er dette nakkemassage apparat fra InnovaGoods et super godt bud. Dette apparat er specifikt målrettet nakkestivhed, og kan på denne måde kun bruges til nakkemassage. Fastmonteret på dette apparat til nakkemassage finder du to elektroder, der er designet til at sende særlige elektriske impulser mod de spændinger, der måtte være i din nakke. De er tilmed designet til at sende lindrende vibrationer og varme området på din nakke op, således at nakkespændinger hurtigere vil forvinde.

Denne nakkemassage maskine fra InnovaGoods er designet efter et ergonomisk og let design, der gør den nem at sætte på nakken, der hvor det gør ondt. Du får naturligvis også muligheden for selv at være med til at bestemme, hvordan din nakkemassage skal forløbe. Der er nemlig hele seks forskellige intensiteter og tre funktioner, som du kan vælge at kombinere på mange forskellige måder. Dette gør du nemt og enkelt ved hjælp af den særlige fjernbetjening, der følger med apparatet. Når din nakkemassage maskine skal oplades, gøres det nemt og enkelt ved hjælp den medfølgende oplader.

Med denne form for nakkemassage, er du garanteret en spændingsfri nakke, og du vil være i stand til at bruge din nakke præcis, som du plejer. Dette vil tilmed lindre eventuelle hovedpiner forbundet med smerter i nakken og baghovedet. Alt du behøver er at gøre brug af dette apparat til nakkemassage med jævne mellemrum i hverdagen, således at du kan tage på arbejde eller i skole uden irriterende og tilbagevendende nakkesmerter.

Ondt i nakken – et udbredt problem

bedste nakkemassage apparatDer er som sagt en masse danskere, der årligt oplever at have ondt i nakken, når de tager på arbejde eller i skole. En af grundene til dette kan være den store mængde af tid, som danskerne årligt bruger foran en computer- eller mobilskærm. Nogle andre væsentlige grunde til nakkeproblemer kan eksempelvis være:

  • Arbejde der kræver, at man har hoved let foroverbøjet som f.eks. frisørarbejde, kontorarbejde, skole etc.
  • Dårlig rygpositur, der er direkte forbundet til nakken.
  • At forblive siddende i mange timer i løbet af en dag.

Det er dog alligevel computerarbejde, der forbliver den største synder, når det kommer til nakkesmerter. Det er i de seneste årtier blevet en essentiel del af hverdagen at sidde foran en computer og besvare e-mails eller udføre andet arbejde. Denne arbejdsmetode er naturligvis tilpasset den moderne og elektroniske tidsalder, som vi i øjeblikket befinder os i – men er den også tilpasset den menneskelige fysik? Det er der delte meninger omkring, men hovedsagen er, at mange danskere oplever smerter i nakken netop på grund af det daglige computerarbejde.

Hvad gør man, når man har ondt i nakken? Det kan være enormt svært at få en hverdag til at fungere, når man har ondt i nakken og dermed ikke kan bevæge hovedet optimalt. Mange danskere oplever tilmed det scenarie at - ”det knaser i nakken når jeg drejer hovedet”. Det kan være enormt frustrerende ikke at kunne dreje hovedet, som man vil, og det er desværre blevet hverdag for mange danskere i dag. Herunder vil vi forsøge at guide dig som læser igennem et par gode råd, der med tiden vil kunne lindre nakkestivhed og generelle smerter i nakken.

Sådan finder du det bedste nakkemassage apparat

Som det blev nævnt i starten af artiklen, så kan en særlig massagepude til nakke og skuldre være med til at lindre mange af de smerter, der måtte være i dette område, og som hindrer dig i at udføre dine normale hverdagsrutiner. Øverst i artiklen har vi inddraget to forskellige nakkemassage apparater, der kan bruges på forskellige måder, og som er særdeles anbefalelsesværdige. Der findes dog også mange andre typer af den populære nakkemassage maskine – men hvordan finder man den helt rette?

En god måde at få overblik over det store marked af nakkemassage apparater er ved at gå på internettets mange gode og rådgivende hjemmesider. Her kan du finde frem til et væld af brugbare forbrugertests, der har afprøvet en masse forskellige apparater til din fordel. Nakkemassage apparat test er derfor en ganske glimrende måde at finde frem til det bedste nakkemassage apparat på markedet lige nu. I en sådan test vil du også kunne finde frem til alle de lighedspunkter og forskelligheder, de enkelte nakkemassage maskiner har. På denne måde kan du altså hurtigt finde frem til lige præcis det apparat, der passer bedst til dine behov.

Du finder disse særlige tests på internettet ved at lede efter nakkemassage apparat bedst i test. Her vil du med garanti finde frem til en aldeles fyldestgørende test, der lader dig vide præcis, hvilke apparater det er værd at smide nogle penge efter. Hav på forhånd skrevet ned, hvilken type smerte dit apparat skal lindre på. Herunder kan du for eksempel se et par af de krav til et nakkemassage apparat, som er gængse for de danskere der døjer med nakkesmerter.

  • Den skal kunne afgive varme.
  • Den skal kunne indstilles af brugeren selv.
  • Der skal være forskellige indstillinger at vælge imellem.

Dertil kan du spørge dig selv, om apparatet specifikt skal være til nakken og dermed en shiatsu nakkemassage apparat, eller om det skal være en, der kan bruges på flere forskellige dele af kroppen? Når du har fået overblik over dine personlige præferencer, vil det være nemmere for dig at finde det helt rette apparat, så du kan komme af med dine irriterede nakkesmerter.

Sådan bruger du din nakkemassage maskine

Når du har fundet frem til det bedste nakkemassage apparat ved hjælp de særlige nakkemassage apparat bedst i test hjemmesider, er det på tide at tage den i brug. Der er naturligvis et væld af forskellige apparater på markedet i dag, men generelt virker de mere eller mindre på samme vis. Nogle apparater kan naturligvis have mange forskellige indstillinger, mens andre har knap så mange. Hovedsagen er, at du gør brug af dit apparat med jævne mellemrum, således at du vedligeholder den gode og sunde blodcirkulation i nakkeområdet. Dette kan bedst gøres ved hjælp af en nakkemassage på de dage, du mærker smerter i nakken. Dette er dog også vigtigt på de dage, hvor du ikke mærker til smerterne. Det er super vigtigt at holde smerterne på afstand, og det gør du bedst ved at vedligeholde de jævnlig nakkemassager.

Derudover er det essentielt, at du selv er med til at bestemme, hvorledes din nakkemassage skal forløbe. Det er kun dig, der ved, hvad der virker bedst for dig og din nakke. Sørg derfor altid for at indstille dit apparat afhængig af, hvad du har brug for på den pågældende dag. Nogle dage vil være forskellige fra andre, og det er derfor en god idé at holde øje med, hvad der virker bedst for dig.

Supplér med nakkeøvelser

nakkeøvelserDet kan være en ren befrielse at sidde med et effektivt nakkemassage apparat og mærke den lindrende effekt, dette har for din nakke og skuldre. Det er som sagt en super god måde at holde din nakkes smidighed ved lige på, men det er alligevel en god idé også at indføre særlige nakkeøvelser, der hjælper din blodcirkulation i gang, således at din krop selv er med til at holde fremtidige smerter på afstand. Der findes mange forskellige nakkeøvelser, som du både kan finde på nettet men også hos din egen fysioterapeut. Nogle af disse øvelser har vi oplistet nedenfor.

  • Roter med nakken i cirkulære bevægelser for at løsne op i leddene.
  • Løft hovedet op og ned for at nå ud til de spændte muskler.
  • Sørg for at holde hovedet og nakken rank i løbet af din dag.

Det gælder helt generelt om at finde lige præcis de øvelser, der afhjælper smerterne på bedste vis. Kombinationen af en nakkemassage maskine, der jævnligt kan give dig en lindrende nakkemassage og de gode og effektive nakkeøvelser, er klart at foretrække, når man gerne vil slippe af med smerter i nakken.

Her er det igen vigtigt at pointere, at du bør finde de øvelser, der passer bedst til dine behov. Når du har fundet nogle gode og effektive øvelser til nakken, gælder det om at lave disse med jævne mellemrum for dermed at holde nakkeområdet fri for smerter. Det samme gør sig som sagt gældende for de populære nakkemassage maskiner. Vil man undgå fremtidige smerter i nakken, må man holde sine nakkeøvelser og sin nakkemassage ved lige.