Sjove USB Sticks

De traditionelle usb sticks eller usb nøgler eksisterer stadig på trods af de frembrusende cloud-services som Dropbox og Google Cloud. Hvis du synes alternativerne til disse services nemlig de velkendte USB nøgler eller USB stick er en smule kedelige i deres design, findes der nemlig et par alternative designløsninger til det. Der findes med garanti et sjov design på en af landets webshops, som du vil finde sjov. De skiller sig nemlig lidt ud fra de traditionelle Kingston eller SanDisk med lidt kedeligt og gråt design. Hvis man kigger lidt rundt på nettet, så kan man nemlig finde lidt utraditionelle usb sticks med mærkelige designs. ProGadget.dk er en af de danske virksomheder, som sælger disse sjove usb sticks. De kan både have designs som granater, bamser, aber, kamera, robotter og mange andre ting.

Disse usb nøgler vil med garanti vække opsigt på arbejdet eller i skolen, hvis den indsættes i computeren i stedet for et af de mere traditionelle usb nøgler.

De sjove usb sticks findes ofte i størrelsen fra 2GB og op til 32GB plads.

Prismæssigt er ligger disse usb stick stort set i samme prisklasse som de almindelige. Hvilket vil sige at det kun koster få ekstra kroner at skulle få et specielt design frem for et mere utraditionelt design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *