Fede shotglas af is eller bolsje

Shots er nogle farlige nogle, da de er så små men alligevel så stærke. Og alligevel er de med til de vildeste fester, hvor folk er mest fulde. De bliver ofte drukket i sammenhæng med forskellige, og ofte ekstremt underlige drukspil med sjove regler. Men hvad med at gøre disse spil MEGET federe?

Lav selv shotsglas af is!

Hvad med at drikke iskolde shots af shotglas som er lavet af is? Det er faktisk muligt med disse isforme, som kan fyldes med forskellige drikkelige væsker som vand eller juice… Og derefter kan i altså begynde alle de sjove spil som i plejer, men nu er de bare blevet en smule sjovere. Og nu er folk på en måde også tvunget til, at drikke deres shots inden glasset smelter.
Køb dem her!

 

Shotglas af bolsje

Er du vild med shots og drukspil men samtidigt også glad for sødesager? Her er de! De perfekte shotglas til dig der kunne tænke dig et mix af bolsje og sprut. Og du må da indrømme at det er fedt, at drikke af glas der er lavet af bolsje? Det gør det muligt at lave regler, som at man f.eks. skal æde shotglasset efter brug, da det jo er lavet af bolsje.

Find dem her!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *