Cuisipro skum sæbepumpe

Cuisipro skum sæbepumpe Sæbe og opvaskemiddel bliver brugt i store mængder i Danmark, hvilket jo kun er super godt, da det dræber de slemme bakterier, og holder hænder og porcelæn rent! Problemet med en almindelig sæbepumpe er, at du ikke skal trykke på den specielt mange gange, inden den er tom, og du igen på bruge penge på mere sæbe, for derefter at skulle fylde den op igen kort efter…

Vi kan vel godt være enige om at sæbe/opvaskemiddel ikke, er det mest spændende at bruge sine hårdt optjente penge på? Hvis du er enig i dette, vil denne gadget, helt sikkert være noget for dig! Cuisipro skum sæbepumpe er en af de her geniale gadgets, som har en masse fordele og begrundelser for at købe den, imodsætning til mange andre gadgets. For det første vil en skum sæbepumpe som denne hjælpe dig med at spare penge, det lyder utroligt, men faktisk kan du spare op 75 % af din sæbe. Dette sker ved at du tilsætter 25 % sæbe og 75 % vand, derefter laver pumpen det selv om til skum.

Udover dette er Cuisipro rigtig praktisk da der er placeret en sugekop under bunden, så den ikke vælter. Desuden er den milijøvenlig! Kan anvendes til både håndsæbe og opvaskemiddel!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *