5 Fede Køkken Gadgets

5 fede køkken gadgets som passer til dit køkken, og nogle af dem vil også gøre din madlavning lidt nemmere. Det er et mini køleskab, løg briller, køleskabs lås, automatisk sovsepisker og en stilet vinholder, som du finder her nedenunder:

Automatisk sovsepisker

Sovsen skal piskes for ikke at brænde på, og det er da træls og skal stå der og piske, til man får ondt i armen. En løsning til dette er en automatisk sovsepisker…
Det eneste den skal bruge er fire AA-batterier, og så er den klar til at piske din sovs for dig. Desuden kan du selv vælge hvor hurtigt den skal piske, piskeren har 3 forskellige hastigheder. Så når du har gæster, og du kun mangler at lave sovsen, kan de nok ikke forstå at du har tid til at sidde og snakke med dem.
Perfekte gave til mor eller måske mormor.
Køb nu!

 

Magisk vinholder

Kan du li vin? Hvis ja, så vil du elske denne stilede magiske vinholder, som skaber en illustration af at flasken svæver ca. 12 cm over bordet. Vinholderen er designet som en jernkæde, som snor sig op i en spids, hvor man kan sætte flaskehalsen ind i. Selvfølgelig kan en almindelig jernkæde, ikke holde sig på den måde, men det er pga. at hvert led er loddet sammen. Fed gadgets til madaftener eller til pynt i køkkenet.
Køb vinholderen her! 

Mini Køleskab

Et smart Mini køleskab, hvor du kan have nogle dåse sodavand,øl eller andre små ting i. Du kan godt sætte 6 dåser i, hvis du vender køleskabet på det andet led, så det ligger ned. Det er også smart at det er så lille, at du bare kan have det med på f.eks. båden, værelset eller kontoret. Du kan også have det til at stå fast i køkkenet, da det også har en anden funktion nemlig varme! Slå let varmefunktionen til,  så kan du nemt holde din mad varm.
Køleskabet er lavet i en lækker lyseblå farve.
Køb nu!

Løg briller

De fleste har nok på et tidspunkt prøvet at pille løg, og mange gør det også ofte, da løget jo er en meget brugt ingrediens i mad. Så kender formentlig til det, med at man får tåre i øjnene. Der er mange hjælpe teknikker som f.eks. at kigge væk, men det har dog den risiko, at du nemt kan komme til at skære dig i fingeren. Men løsningen er nær! Et par løg briller, og så behøves du aldrig at græde mere under løg skæring. Løg brillerne fås både i grøn og lyserød, og skulle kunne passe til de fleste ansigtstyper.
Find den her
Køleskabslås

Dette er af de sjove gadgets, men den er stadig meget brugbar… En køleskabslås er en lille hvid boks med lås, som kan stilles ind i køleskabet, med de madvare som du vil passe godt på. Om det så er kaviar eller bare slik og andre sødesager, som du vil beskytte fra husets andre slikmunde. Køleskabslås boksen er også smart hvis du deler køleskab med andre, f.eks. på kollegier eller på din arbejdsplads. På boksen sidder der et lille håndtag og en kodelås, så du ikke behøver at gå rundt med en nøgle til en almindelig lås. Der medfølger også en sjovt køleskabsmagnet, forpå der står “Secured by Fridge Locker”        Køb låsen her!

 

[poll id=”1″]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *