Zoom poker på mobilen

PokerStars Bringer Zoom Poker til iPhone, iPad og Android.

PokerStars har i dette år været i færd med at afsløre deres mobile pokerklient til iPhone, iPad og Android, og denne sommer har de tilføjet Zoom Poker til programmets i forvejen robuste funktionalitet. Dette er noget rigtigt mange ivrige pokerspillere er rigtigt begejstede for. Nu er det muligt at spille poker, om rigtige penge, på en smartphone eller tablet- du behøver altså ikke have din opmærksomhed på computeren, men kan spille lige hvor du har lyst og hvornår du har lyst.

Gå til www.pokerstars.dk for at downloade Zoom Poker og for at lære mere om PokerStars til mobil og hvordan du får din poker bonus, som tilbydes til nye mobile brugere. I januar introducerede PokerStars mobil poker i Italien, og fulgte det op ved at gøre programmet tilgængeligt i Storbritannien i februar, og Frankrig i maj. Appen er nu tilgængelig i alle områder der har adgang til PokerStars.eu, og der kommer flere og flere til.

Android-versionen er ikke tilgængelig i Android Marketplace, men kan downloades direkte fra PokerStars. “Vi ønsker at tage højde for spillere og hvad udstyr de har, uanset hvor de måtte være og hvornår de ønsker at spille poker,” siger Jeffrey Haas, direktør for de nye platforme, Mobile & Social Gaming, på PokerStars. Appen, der tillader brug af rigtige penge, understøtter cash games, Sit og Go turneringer samt turneringer i alle spil og indsatser. Når Zoom Poker bliver indført, vil det prale af alle de samme funktioner som PokerStars computer software.

Jeffrey Haas har udtalt: “Forvent at spille Zoom Poker på din mobilenhed denne sommer,” sagde Jeffrey Haas. “Jeg kan ikke sætte en præcis dato på det, men forventer at spille Zoom Poker på din mobilenhed denne sommer,” fortalte Haas PokerListings.com. PokerStars Mobile har været under udvikling siden 2010 og det er let at se. Den nye app er smidig og sætter uden tvivl en ny standard inden for mobil online poker. Udnyttelse af mobile enheder indfødte fagter og hands-on-interface, giver app spillerne et niveau af taktil interaktion, der aldrig har været muligt med et tastatur og mus. Spillere kan spille op til fem borde på tabletter, og på så mange som fire på smartphone enheder. “Vi ønsker ikke at tvinge spillerne til en bestemt adfærd, vi ønsker at komplimentere hvad de laver naturligvis, så ligegyldigt hvor folk er- om de er ude at rejse eller ser tv eller andet, ønsker vi at være der,” sagde Danny kashti , leder af Mobil på PokerStars. I de cirka to år som PokerStars har arbejdet på den nye app, har udviklerne gået direkte til kilden for at forstå hvordan spillerne bruger mobile enheder, og hvordan man bedst skræddersyr produktet til spillernes vaner.

“PokerStars er et selskab af pokerspillere, og vores medarbejdere har haft den ældste version af dette software installeret på deres enheder så tidligt som december 2010, og siden da har været under konstant udvikling,” har Danny Kashti udtalt til PokerListings.com. “Vi har ikke den holdning at vi ved bedre end brugeren hvad produktet mangler, så vi prøver at gøre det nemt for pokerspillere at få deres feedback til os, så vi kan lære af det,” tilføjede han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *