Vooni Mini Videokamera

Vooni v99s videokamera

At optage video er en fantastisk ting… Optag dine børn som små eller optag dine vildeste action oplevelser, begge dele kan være utroligt sjovt at se senere i livet.
Vooni v99s er det ultimative action videokamera, med sin længde på ca. 4 cm og en vægt på kun 29 gram! Kan det tages med over alt, og med de medfølgende beslag kan det monteres på utallige ting, f.eks. en hjelm, væg, motorcykel, båd, fjernstyret bil, og meget mere. Og pga. den lille størrelse og mulighederne for montering på stort set alt, kan du altså få optaget nogle super fede action videoklip… Optag f.eks. faldskærms udspring.
Skulle du få løst til at tage Vooni v99s med i vandet enten på stranden eller ved poolen, kan du bruge den lille medfølgende plastik kasse.
Kameraet´s batteri rækker til ca. 50 min. optagelse, og er desuden meget robust da det er fremstillet i metal.
Optager med 640 x 480 pixels og med 30 billeder pr. sekund.

Gå til forhandler

Vooni v93s videokamera

Vooni v93s videokamera minder meget om den overstående model, dog er dette mini videokamera en smule større og tungere (vægten er 48 gram) og med et indbygget display, som gør det muligt at tjekke batteri og hukommelse. Der er også den væsentlige forskel at denne model kan optage i ca. 2 timer. Ligesom v99s modellen medfølger der en masse beslag, som gør det muligt at montere videokameraet stort set overalt, og der medfølger også et lækkert vandtæt etui, som gør det muligt at bruge kameraet enten under vandet eller i regnvejr. Optager i 640 x 480 pixels og med det samme antal billeder pr. sekund som 99s. Så alt i alt ligner Vooni 99s og 93s hinanden meget, der er dog lidt forskel på vægten, batteri og så er der jo den lille skærm på 93s.
Du finder “test” videoer af begge kameraer hos forhandleren.

Gå til forhandler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *