Vibration højtaler – Mighty Boom Ball

Vibration højtalerDen faste læser vil måske huske at vi før, har skrevet om en af disse såkaldte vibration højtalere, nemlig Rock-it 2.0. Men denne gang skal det handle om en anden model Mighty Boom Ball.Denne vibration højtaler er utrolig lille, faktisk er den mindre end en golfbold. Med sit elegante og farvestrålende design, ligner den ikke en klassisk mobil-højtaler. Men det er den jo heller ikke… Mighty Boom Ball placeres ved hjælp af den medfølgende selvklæbende dut, på en ting f.eks. dåse, papkasse, vindue, mælkekarton, eller hvad du nu lige har ved hånden. Du tilslutter den derefter din iPhone, iPod, MP3-afspiller el.lign. og derefter udsender den vibrationer, som forstærkes af din valgte genstand.

Super smart alternativ til en almindelig højtaler! Den er rigtig nem at transportere, og så kan den endda spille rimelig højt, afhængig af hvilken genstand du placere den på.
Lydkvaliteten variere også ekstremt meget alt efter hvad du placere den på, men jeg vil personligt mene at det lyder godt på de fleste hverdagsting.

Fås i seks forskellige farver: Orange, blå, pink, sort, grøn og hvid.

Fungere godt:

  • Dåse (sodavand, øl osv.)
  • Papkasse
  • Vindue

Fungere mindre godt:

  • Tallerken
  • Computerkabinet

9876_Mighty-Boom-Ball-minihojttaler

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *