VHS Til DVD Med Easycap

Mange har en stor bunke gamle VHS bund til at stå, med alle de gode minder fra gamle dage.
Men vidste du at det var muligt, at få dem lavet om til DVD format, så man kan have dem på pc´en eller en dvd. Det er en mulighed som er værd at overveje. For mange betyder de gamle bånd med video fra børnenes barndom, og klip fra da man selv var ung rigtig meget, og mange ville helst ikke undvære dem. Tænk på hvis disse VHS bånd gik i stykker ved brand eller vandskade:(

Det eneste det kræver for at digitalisere de gamle bånd, er en Easycap Video Capture og en computer! Du tilslutter let din gamle videoafspiller eller kamera, med det medfølgende scart stik. Easycap virker både til Windows 2000, XP, Vista, 7 og Mac. Men da det er lidt forskelligt fra system til system, vil jeg ikke komme ind på hvordan du gør det i dette indlæg, men det kan du også læse meget mere om ved forhandleren og i manualen.
Så du kan ligeså godt komme igang med det samme, for det skal jo gøres på et tidspunkt, for hvis du skal være ærlig, hvor mange har så en videoafspiller om få år? Hvis du har lidt forstand på computere, burde det heller ikke være nogen sag, at få spillet alle båndene over på DVD!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *