Ny drone kommer til Danmark – DJI Phantom Vision

dji-phantom-visionNu er det efterhånden et år siden, at den populære og super hypede DJI Phantom indtog markedet.

Gå til forhandler her

Der er sket en masse med teknologien siden da, og i den forbindelse er firmaet DJI Innovations nu aktuel med en ny version af dronen – en DJI Phantom Vision.

En masse indbyggede features

Vision dronen skiller sig ud på mange måder. Til forskel fra den første model er den udstyret med et HD-kamera, der ellers skulle købes separat. Derudover at den også vibrationsisolering, der begrænser rystelser ved flyvning.

Der er tale om et 14-megapixel kamera, som indfanger 1920 x 1080 pixels fuld HD-videoer. Derudover kan det tage 14MP fotos i RAW kvalitet. Vision dronen kan også tage et billeder, mens du optager. Dette er en virkelig smart funktion, da det ikke vil tvinge til til at stoppe med at tage filme for at tage et foto.

Tilhørende smartphone applikation

DJI Phantom Vision er også en dedikeret smartphone applikation, som kan hente kamerafilm og billeder direkte ned på mobilen. Altså kan du bruge din smartphone eller tablet som monitor, når du flyver.

Flyveklar i kassen

Ligesom den originale Phantom kommer Vision også flyveklar i kassen. Derfor egner denne drone sig også til folk med mindre tekniske kompetencer. Dronen har det nyeste software fra DJI med integrationer til sociale medier, der gør det nemt at dele billeder og optagelser til dine følgere.

Dronen, der ankommer til Danmark i løbet af oktober måned, forventes at blive en kæmpe stor succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *