iPhone og Android vejrstation fra Netatmo

iphone-vejrstationVejrstationer til hjemmebrug har altid været populære, og samtidig en meget brugbar gadget til hænge i køkkenet. Dagens gadget er fra Netatmo og er kort forklaret en iPhone vejrstation, som samtidig virker med Android, iPad og iPod.

Gå direkte til forhandler!

Sættet består af en indendørsmåler og en udendørsmåler, som vedhjælp af WiFi forbindelse sender data om vejret ude og indenfor til app’en som installeres på din smartphone.
Netatmo vejrstationen måler selvfølgelig temperatur, men udover dette kan du også se: lufttryk, luftfugtighed, CO2-indhold og lydniveau. Rigtig smart hvis du vil holde øje med indeklimaet, da app’en kan give dig besked om du bør åbne et vindue. Udendørs funktionen er også meget brugbar, da du hurtigt kan vurdere, om du skal have jakke på.

Indendørs sensoren skal have WiFi adgang for at fungere, og uploade dine vejrinformationer til serverene, så du bagefter kan tjekke dem fra Netatmo’s website eller app. Udendørs sensoren må maks. stå omkring 100 meter fra det indendørs modul.

Denne gadget er perfekt til alle vejr-nørder, men også de som bare vil skifte den gamle vejrstation ud med en meget smartere, som også giver dig mulighed for at tjekke det lokale vejr fra overalt i verden, så længe der er adgang til en mobil eller pc med internet-adgang.

PPNRADDZBRH8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *