Fjernstyret drone – PARROT AR.DRONE 2.0

fjernstyret droneFørst var der fjernstyrede biler, så kom de fjernstyrede helikoptere, fælles for begge er at de begge har været populært “legetøj” for voksne såvel som børn. Men nu er der altså også begyndt at dukke en ny type inden for RC, og her snakker jeg selvfølgelig om droner. Dette indlæg skal handle om en fjernstyret drone med navnet PARROT AR.DRONE 2.0.

Gå direkte til forhandler!

PARROT AR.DRONE 2.0 består af en aflang “kasse”, hvorfra der går fire stænger ud, som hver har en lille propel. Maskinen styres vedhjælp af din iPhone, iPad eller Android telefon. Du downloader en app og derefter er det bare at trykke “take off” og så begynder dronen, at stige op i luften. Hvis du ønsker at flyve til venstre vipper du din telefon mod venstre, og modsat hvis du ønsker at flyve til højre… Kort sagt vipper du bare din telefon i den retning du vil flyve! Desuden kan den også automatisk lande enten på kommando eller automatisk, hvis batteri er ved at løbe tør, dette er super smart og nemt, da det ofte er ved landing det kan gå galt, som vi kender det fra fjernstyrede helikoptere.

Oplev jorden fra fugleperspektiv med kameraet

Det bedste af det hele ved dette stykke legetøj, er efter min mening det indbyggede kamera, som giver dig muligheden for at opleve jorden fra oven i form af video eller billeder. Kameraet 1280 x 720p hd kamera, hvor billeder og video bliver sendt direkte til din mobile enhed, hvor du kan følge med på skærmen. Derudover har du også mulighed for at downloade nogle spil-apps, som gør det muligt at kæmpe mod rummonstre eller andre AR.Droner på din skærm. Der medfølger to forskellige kabinetter, ét til udendørs brug og et kraftigere et til indendørs brug. Dronens størrelse og vægt: Med indendørs kabinet: 52,5 x 51,5 cm og 420 gram. Med udendørs kabinet: 45 x 29 cm og 380 gram. Flyvetid er ca. 12 minutter, hvorefter du kun skal vente 60-90 lange minutter inden den er opladt, og klar til at flyve igen. Dette er den ultimative gadget til alle drengerøve! Se også fjernstyret helikopter med kamera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *