5 cool iPhone gadgets

Vi har i denne artikel samlet 5 cool iPhone gadgets + en lille bonus-gadget.

iGrill-Stegetermometer til iPhone

iGrill iPhone Stegetermometer

Denne gadget er det bedste fra begge verdener nemlig grill og iPhone-teknologi. iGrill er et stegetermometer, som giver dig mulighed for at holde øje med kødets temperatur fra din iPhone… Trådløst naturligvis (Slut med at stå og få røg i hovedet, mens du venter). Du kan fra den tilhørende app  tjekke temperaturer, indstille alarm, historik over tidligere madlavning, samt få opskrifter og anbefalede temperaturer for forskelligt kød.

 

  • iGrill kan benyttes uden iPhone.
  • Op til 60 meter Bluetooth rækkevidde
  • Muligt at tilkøbe ekstra kødnål, så du kan stege to stykker kød af gangen.

  Find iGrill her!

LifeProof – Vandtæt etui til iPhone

LifeProof-vandtæt-iPhone-hylster
iPhone er en af de bedste smartphones på markedet, men den har som de fleste andre det problem, at den nemt kan gå i stykker, enten ved vandskade eller tab. Med LifeProof iPhone etui kan du mindske chancerne, for at miste dine vigtige billeder mm. LifeProof er ikke specielt tyk, men alligevel formår den at beskytte mod ridser, vand, snavs, sne og stød mm.
Hylsteret er vandtæt ned til to meter, så du kan tage fantastiske billeder under vandet.

 Find LifeProof her!

Oplad din iPhone med solceller!

Solcelleoplader til iPhoneSiden solceller kom frem er der sket meget. Faktisk så meget at du i dag, kan få en lille og transportabel solcelle oplader til din iPhone.
Med denne gadget kan du let og billigt skaffe grøn og miljøvenligt strøm til din mobil. Denne oplader fungere, ved at den har et indbygget batteri, som bliver opladet ved hjælp af sollys, så du faktisk kan gemme strømmen.
Opladeren lader selvom det er lidt overskyet, og endda indenfor i kunstigt lys.
Men logisk nok virker den bedst i solskinsvejr.

 

  • 55 gram
  • Virker til mange andre mobiler

Find opladeren her!

WiFi Badevægt

Badevaegt-til-iPhoneDenne gadget ligger pt. som nr. 1 over mest solgte gadgets hos Coolstuff.dk. Og det er ikke uden grund. For udover det super smarte design, har det aldrig været nemmere at holde styr på vægten med denne WiFi badevægt.
Vægten registrere selv hvem der stiger op på den, og derefter gemmer den dataen på en webserver, så du derefter let kan holde styr på din vægt ved hjælp af en browser eller iPhone.
Du kan derfor nemt gå tilbage, og se hvad du vejede en bestemt dato, og på den måde nemt se om slankekuren har virket.

 

  • Måler fedtmasse, vægt og BMI.
  • Laver grafer

Læs om mange flere funktioner hos forhandleren.

Find WiFi vægten her!

Trådløs videoovervågning med iPhone

NetVue-internetkamera-til-iPhoneIP-kameraer kan være besværlige at sætte op. Sådan er det ikke med NetVue videoovervågningskamera til iPhone og Android. Du placere kameraet hvor du har lyst, opretter en brugerkonti online, og så er du klar til at holde øje med dit kontor, garage eller andet. Det eneste det kræver, er at der er WiFi.
De fleste kan nok godt blive træt af, at sidde og holde øje med kameraet dagen lang, men så er det jo heldigt at det også lagre videoen ned på et MicroSD kort.

Find kameret her!

Arkademaskine nu som iPhone gadget!

iPhone-arkademaskineDen skarpe læser vil sikkert undre sig over, at dette er den sjette gadget. Men det er faktisk kun en lille billig bonus gadget, da man jo aldrig kan få for meget af gadgets;-)
Denne iPhone arkademaskine vil sikkert finde interesse hos børn, eller ældre som længes efter et spil på arkademaskinen nede i den lokale spillehal eller grillbar som i barndommen.
Problemet er at det ikke er nemt at få plads til en arkademaskine hjemme i stuen, men med Arcadie er dette problem løst! Plus at denne iPhone gadgets, er et noget billigere alternativ.
Put mobilen ned i maskinen, og installer en app, og så er du klar til at spille f.eks. Alien Invaders (Læs mere om spillene hos forhandleren).

Find Arcadie her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *