Spil poker på mobilen med Pokerstars app.

Pokerstars app – spil poker mobil på iPad, iPhone, Android

Rigtigt mange mennesker bruger næsten ikke der computer mere- de er ved at blive praktisk talt unødvendige. Næsten alt kan ordnes over telefonen, og det bliver nemmere og nemmere at bruge dine ynglingsprogrammer på farten. Derfor har rigtigt mange online pokerspillere været spændte hele sommeren, på at se om PokerStars nye app ville blive tilgængelig i deres land.

PokerStars har endelig frigivet deres mobile poker app, der er tilgængelig for download for beboere i flere europæiske lande. I januar 2012 blev appen tilgængelig udelukkende for italienske spillere, i Februar den blev frigivet på britiske iTunes. Nu kan spillere fra Frankrig, Finland, Sverige, Rumænien, Polen og Slovenien poker på deres Android telefoner, iPads og iPhones. Spillere kan spille poker om rigtige penge. Den mobile app til PokerStars kan downloades fra PokerStars hjemmeside. PokeStars app fungerer korrekt på alle kendte Android-enheder, iPads, iPhones (3GS, 4, 4S) og iPod touch (3. og 4. generation). Restriktionerne er: min 640 × 480 skærmopløsning Android 2,2 og senere til Apple-enheder-IOS 3,2 og højere WiFi eller 3G-internetforbindelse eksisterende spillerkonto på PokerStars. Anmeldere har dømt den nye app til at fremragende og svare til desktop-versionen – den samme funktionalitet, det samme hurtig reaktion, samt den komfortable og velkendte grænseflade. Alle eksisterende funktionalitet fra poker rooms, så som multi-tabling, chat, turneringer, Sit’n’Go, ring games med tusindevis af spillere verden over er tilgængelige på din mobile enhed. Alle spil der findes på PokerStars – Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo er ligeledes tilgængelige til mobile. Du kan vælge at spille om rigtige penge, eller at øve dig lidt med gratis point.

Den nye app ser fantastisk ud, både på telefoner og tabletter. Det er blevet bemærket at den ser bedre ud på iPads end på Android-tabletter selv, på grund af den højere standard skærmopløsning på iPad enheder.

For at begynde at spille på PokerStars app på din mobiltelefon skal du følge disse instruktioner: 1) Hvis du ikke har registreret en PokerStars konto endnu, skal du oprette en først. Download og registreringsproceduren er beskrevet i detaljer her. 2) På din mobile enhed gå til http://pokerstarsmobile.com. Du vil blive spurgt om du ønsker at downloade programmet direkte, eller du kan bede om et link der sendes til din telefon via SMS. Hvis du vælger at bruge SMS vil du blive bedt om at vælge dit land, og indtaste dit telefonnummer uden nuller foran. 3) For iPads og iPhone eller iPod kan du også bare finde PokerStars Mobile App direkte på iTunes. 4) For Android kan du også installere manuelt, efter at have downloadet appen i . APK filen fra http://pokerstarsmobile.com.

5) På Android vil du blive bedt om at bekræfte for at give appen tilladelse til opbevaring på telefonen, netværksforbindelser og systemværktøjer. Du er nødt til at bekræfte dette.

Det er let at hurtigt at hente PokerStars app, og som sagt har den alle de kendte funktioner fra det almindelige software. Der findes desuden en poker bonus der tilbydes til nye mobile spillere. Gå til www.pokerstars.dk for at få mere at vide eller for at finde flere pokernyheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *