POKER UR TIL IPHONE

Hvis du tit spiller PokerStars derhjemme med dine venner, er du sikkert klar over hvor svært det kan være at holde øje med længden på blindrunder uden et rigtigt poker ur. PokerStars har nu udgivet en rigtig nem løsning på dette problem. Du kan nu downloade PokerStars Clock til iPhone, iPad og iPod Touch gratis på App Store.
App’en gør det nemt at holde øje med hvornår I skal begynde at betale højere blinds, og kan indstilles til diverse turneringsopsætninger.
Du kan nu også spille gratis PokerStars spil på dine håndholdte Apple og Android produkter ved brug af app’en PokerStars Mobile Poker. Her vil du kunne spille gratis poker turneringer mod dine venner og andre spillere fra hele verden.
Det vil også snart være muligt at kunne snakke med andre spillere i Play Money spil, og derfor kan man købe en af de smarte Jawbone Prime bluetooth headsets i PokerStars VIP Store. Jawbone udvikler nogle af de bedste støj-reducerende headsets på markedet. Jawbone Prime benytter teknologi, der originalt blev udviklet til det amerikanske militær Dette er en god løsning til hvis du ikke vil have alle andre i din omkreds til at lytte med til hvad du snakker med dine venner om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *