5 sjove jule gadgets

1384054764_santaJulen nærmer sig, og det betyder julegaver, julemad og en masse traditioner. Men hvad med at peppe alt dette en smule op i år? Her er ihvertfald 5 gode bud på jule gadgets, som kan gøre din jul lidt sjovere i år!

>>Find nedenstående gadgets hos forhandleren<<

iPhone kageform

iphone kageform
Normalt bager vi pebernødder eller brunkager til jul. Men hvad med at prøve noget der en smule anderledes? En småkage der ligner en smartphone, mere specifikt en iPhone. Børn vil elske at pynte og spise disse småkager, og så er de bare lidt federe, at sætte på bordet når familie eller venner kommer på besøg i stedet for pebernødderne.
Bag din iPhone småkage af din yndlings-dej og pynt den med dine yndlings apps med denne sjove kageform. En hver gadget-freak vil elske og spise denne kage!

Maggie T nøddeknækker

Maggie_T_noddeknakker

Denne jule gadget er for de lidt ældre, som kan huske Margeret Hilda Thatcher også kaldet “jernladyen”, som var premierminister for storbritanien i 80erne.

Jernkvinden som syntes, at privatisering er godt kan nu fås som en nøddeknækker, som virkelig er genial at sætte på bordet til julefrokosten el.lign. Figuren er ca. 21 cm høj, og knækker nødderne imellem lårene.

Kagefigurer med bidemærker

Kagefigurer_med_bidemaerker
Igen er vi tilbage ved julebageri, og det betyder endnu en julekage gadget! I kender sikkert alle sammen de her små kagemænd som typisk ses i amerikanske film dekoreret med glasur I alle regnbuens farver.

Nu kan du selv lave disse små søde kagemænd med disse forme. Men ikke nok med det, er disse forme lavet, så det ligner at en eller anden har taget en bid af kagerne. Genial og sjov gadget som måske lige får gæssterne til at kigge efter en ekstra gang, næste gang du byder dem på en småkage!

>>Find alle disse gadgets hos forhandleren<<

Lamper af is

lampe af is
I December sætter mange folk en lyskæde på træerne uden for deres huse… Men hvad med at i år peppe det en smule op med noget meget mere stilfuldt? En lampe lavet af is! Mere cool og stilfuldt bliver det ikke!
Disse lamper er omkring 17 cm høje, og fyldes med vand hvorefter de smides i fryseren. Nu kan du placere eg fyrfadslys i lampen, og langsomt vil ilden smelte isen, hvor vandet altså vil blive samlet nede i beholderen, så du slipper for at få vand ud over hele bordet, hvis du altså vel og mærket vælger at placere den indenfor.

Julepynt i printkort til nørden!

Printkort-juledekorationJulepynt består ofte af glaskugler, lys eller en nisse. Er du elektronikfreak går du formentligt ikke op i julepynt! Men forestil dig et printkort, som er skåret ud som et juletræ med monterede små røde LED-lys, stående på dit skrivebord!
Jeg kan ihvertfald sige, at jeg personligt hvert år glæder mig til at finde julepyntet frem, grundet mit juletræ printkort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *