3 fede iPad gadgets

Apple iPad en fantastisk tablet, som har et smukt design og  perfekt til spil og surfing på nettet. Vi kigger i dette indlæg nærmere på tre gadgets til den fantastiske iPad.

FridgePad

Har du nogensinde tænkt over hvor smart, det kunne være hvis du kunne sætte din iPad op på køleskabet? Sandsynlighvis ikke. Men det kan altså lade sig gøre med en FridgePad. FridgePad er en slags køleskabsmagnet, som man kan sætte sin iPad fast på. Det er faktisk rigtig smart til når du laver mad, for så kan du have opskriften til at stå på skærmen. Men en anden smart ting kunne være at bruge den som en elektronisk billede ramme. For som du måske ikke ved, er det faktisk muligt på iPad, at afspille billederne som et slideshow.
Kan købes her!

 

MoviePeg iPad holder

Apple iPad har jo en lækker og krystalklar skærm, så den er perfekt til at se film og billeder på.
Det er ikke specielt rart, at skal sidde og kigge nedad på den måde. Løsningen på dette problem er MoviePeg iPad holder! To små plastik/gummi ting, man bare lige kan have med på farten. Du kan nemt justere hvilken vinkel iPad´en skal stå i, ved at placere MoviePeg længere nede eller højere oppe på din iPad. Fordelen ved denne iPad holder er at den er så lille, at den bare lige kan tages med!
Køb her!

 

Arkade spillemaskine til iPad

Var du en af dem der i dine yngre dage, tog ned på grillen for at spille arkade spil? Og brugte timehvis på de sjove spil som f.eks. Pong eller Space Invaders. Så kan du nok næsten ikke lade vær med at købe denne maskine, så du kan spille de gamle spil igen, og ikke mindst vise dine børn, hvad du spillede den gang. Sæt din iPad ned i ION iCade spillemaskinen, og begynd at spille det medfølgende spil. Eller download et af de 100 andre spil fra Atari, som passer til maskinen, de kan downloades i App Store. Spillemaskinen passer både til iPad og iPad 2, og har et fedt design i rød!

Køb den her!

Kom gerne med en kommentar om, hvad du synes om disse 3 fede iPad gadgets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *